ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Καλώς ήρθατε στη Ζάκυνθο

Το ξενοδοχείο Canadian Hotel βρίσκεται στον Λαγανά, 9 χιλιόμετρα νότια της πόλης της Ζακύνθου. Υπάρχουν συχνά καθημερινά δρομολόγια λεωφορείων του τοπικού ΚΤΕΛ από και προς τον Λαγανά ενώ υπάρχουν και πολλές εταιρίες για να νοικιάσετε αυτοκίνητα, τζιπ, ποδήλατα και μηχανάκια. Τέλος η πρόσβαση με το δικό σας μεταφορικό μέσο είναι εύκολη αφού οι δρόμοι είναι ασφαλτωμένοι και εμείς σας παρέχουμε εύκολο και δωρεάν πάρκινγκ.

Λιμάνι Άγιος Νικόλας: 40km

 

Γαλάζιες Σπηλιές: 32km

 

Παραλία Γέρακα: 19km

 

Κόλπος Βασιλικού: 15km

 

Mini Markets: 0.1m

Αεροδρόμιο: 3km

 

Παραλία Δάφνη: 15km

 

Νοσοκομείο: 6km

 

Λιμάνι: 7km

 

Φαρμακείο: 2km

Παραλία: 0,3km

 

Σπηλιές του Κεριού: 10km

 

Ιατρικό Κέντρο 0,5km

 

Nαυάγιο: 40km

 

Πιάτσα Ταξί: 0,5km

ΠΑΡΑΛΙΑ

Η παραλία του Λαγανά είναι γνωστή αφενός για την μεγάλη της έκταση που αγγίζει τα 9 χιλιόμετρα, αφετέρου για τα ρηχά και διαυγή νερά της.

Μόλις στα 200 μέτρα από το Canadian Hotel συναντάτε την μοναδική αυτή παραλία η οποία είναι οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες. Μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας κάτω από τον ζεστό ελληνικό ήλιο απολαμβάνοντας ταυτόχρονα ένα δροσερό καφέ ή αναψυκτικό που μπορείτε να προμηθευτείτε από τα πολλά μαγαζιά που είναι δίπλα.

ΜΑΓΑΖΙΑ

Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας θελήσετε κάτι μπορείτε πολύ εύκολα να το προμηθευτείτε αφού κοντά στο Canadian Hotel βρίσκονται πολλά σούπερ μάρκετ με όλα τα αγαθά. Είτε θέλετε τρόφιμα είτε είδη υγιεινής και φροντίδας δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το κατάστημα και να ψωνίσετε τα απαραίτητα. Επιπλέον, στην γειτονιά γύρω από το ξενοδοχείο μας βρίσκονται καταστήματα τουριστικών ειδών για να αγοράσετε αναμνηστικά και δώρα για εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.